Kolkman Testcentrum Schoorl

Kolkman Testcentrum Schoorl 

Als je op zoek bent naar je beste maatje, die jou perfect aanvoelt tijdens je MTB tochten?  Wil je toch vooraf weten wat voor vlees je in de kuip hebt? Is de Specialized Epic echt zo efficiënt als gezegd wordt?  Is die 1×11 aandrijving echt voldoende, schakelt het echt zo snel en soepel?   Is de Camber niet een veel leukere fiets om te rijden dan de Epic? Is snelheid echt belangrijk of is plezier maken door superieure grip en controle minimaal zo leuk?

Op al deze vragen kun je bij het Kolkman Testcentrum Schoorl een antwoord krijgen. Er staat een breed programma testfietsen voor je klaar zodat je niet alleen af hoeft te gaan op wat anderen zeggen. Je kunt zelf echt voelen hoe de fiets die je op het oog hebt zich gedraagt in het terrein waarvoor hij is gemaakt.
 En dat allemaal onder de best denkbare omstandigheden.

Je kunt om te beginnen je auto gratis parkeren op ons eigen parkeerterrein. Binnen wordt je ontvangen met een lekker bakkie koffie of thee. De fiets die je hebt gereserveerd staat al voor je klaar en hoeft alleen nog even specifiek op jou afgesteld te worden. Als je bent omgekleed kun je dan opstappen en direct van start.

Vanuit de achtertuin is het een klein stukje warmrijden naar het mooiste MTB parcours van Nederland en dan kun je echt aan de bak. Eventueel kun je dan de eerste fiets nog omruilen voor een tweede om een goed vergelijk te maken.
Na je test kun je gebruik maken van de nette kleed en douchegelegenheid (uiteraard aparte ruimte voor dames en heren).  Je kunt ook een evaluatieformulier invullen. Je wordt daardoor nog even gedwongen goed na te denken over wat je op de fiets voelde. Een juiste keuze is daarmee verzekerd!

Tot snel bij Kolkman Testcentrum Schoorl!